Gastenboek

Commentaren: 13
 • #13

  John en Janneke (dinsdag, 19 oktober 2021 04:40)

  Een tien plus! Na tocht door donker Groningen met windlicht en brandende kaars ontvangen door bijzonder aardige mensen, die goed zijn voor de gasten, de natuur, de dieren en anderen die aan hun zorg zijn toevertrouwd. Het straalt er van af. Fijne ruimtes met sfeer en comfort. En een geweldig ontbijt! En dat in een mooie omgeving. Het kon niet beter.

 • #12

  Therese van Wijk (zondag, 19 september 2021 07:24)

  Wat een fijne plek, heerlijk rustig en veel te zien in de omgeving, zeer gastvrij, ruime kamer, slaapkamer en badkamer, alles even schoon, heerlijk bed, en mijn 1e ervaring met een super ontbijt in een B en B het kan dus toch......
  Bedankt voor deze kennismaking als we weer naar deze omgeving gaan komen we zeker terug!
  Verbeterpunt(en):
  Zou het zo niet weten maar als we dan als Hollanders toch iets te zeuren hebben dan zou er boven de ontbijttafel meer licht mogen schijnen, zeker omdat je dit echt goed mag bekijken! Toppers

 • #11

  Piet en Cora Wijma (zaterdag, 15 mei 2021 19:41)

  Wat een verrassing was dit. Hartelijk werden we ontvangen in deze fantastische bed and breakfast. Aparte bed-en woonkamer. Grote badkamer. Heerlijke locatie. Super schoon. Fijne bedden. En last but not least een heerlijk ontbijt. Eigenlijk was 1 nacht te kort. We hopen er beslist nog eens heen te gaan. Gewoon compleet, niets ontbrak.
  Een dikke 10.

 • #10

  Maureen Hilberding-leentvaar (vrijdag, 04 september 2020 10:38)

  Perfect !
  Brandschoon, prima bedden en kussens, mega ontbijt, fijne douche.
  Bijzonder aardige mensen, deze B&B is een aanrader

 • #9

  Frank&Jeanette (dinsdag, 25 augustus 2020 09:26)

  Een nacht vertoefd in Diedeldaintjen. Een mooi, schone en zeer netjes afgewerkte B&B op een schitterende plek aan het kanaal. We werden ontvangen door de zeer vriendelijke gastheer en gastvrouw, Ciska en Walter. Al met al een aanrader.

 • #8

  Beeldman (woensdag, 05 augustus 2020 13:10)

  Wat een heerlijke B&B! Gelegen in het voorhuis, troffen we een gezellige kleine huiskamer aan met voorzieningen (koelkasten, waterkoude ed), een gezellige ruime slaapkamer en een mooie badkamer. Bedden lagen heerlijk, het ontbijt was top. De eigenaars zijn heel gastvrij, je voelt je er helemaal thuis!

 • #7

  Rob en Mariska (vrijdag, 10 januari 2020 18:46)

  Zeer vriendelijk en gastvrij. Flexibel, Prima locatie om te verblijven. Eigen opgang erg fijn. Gezellig, schoon, goed ontbijt. etc,etc.
  We komen graag een keer terug.

 • #6

  Arnoud & Lilian (maandag, 11 november 2019 09:41)

  Wat een heerlijke B&B plek is dit. Een echte aanrader. We verbleven drie dagen in Diedeldaintje en we vonden het zeer plezierig om 's avonds lekker in onze B&B te kunnen blijven door de eigen woonkamer. De bedden zijn de beste bedden die we in B&B-land zijn tegengekomen. Al met al zijn we heerlijk aan onze rust toegekomen en hebben we genoten van mooie omgeving en vooral van de gastvrijheid van Cisca en Walter.

 • #5

  Mirjam (maandag, 19 augustus 2019 13:18)

  Erg prettig ontvangen door twee betrokken lieve mensen. Het weekendje met mijn kleindochter was heerlijke in deze B&B. Uitstekend verzorgd. Gezellig en fijn onderkomen. Een hele erge aanrader. Geen verbeterpunten kunnen bedenken.

 • #4

  Henriette Voortman (donderdag, 02 mei 2019 08:17)

  Zeer hartelijk ontvangen! Smaakvol ingerichte b en b, en een zeer uitgebreid ontbijt!
  Kortom een aanrader!!

 • #3

  Goos (donderdag, 06 december 2018 09:27)

  Heerlijk knusse Bed & Breakfast met ontzettend gastvrije eigenaren. Heerlijk ontbijt. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Gelegen op een plaats waar rust en ruimte volop aanwezig zijn....

 • #2

  Rob (dinsdag, 04 september 2018 07:56)

  Augustus 2018
  We werden zeer enthousiast ontvangen. Konden onze gang gaan en werden verwend met een geweldig ontbijt.

 • #1

  Karin (dinsdag, 04 september 2018 07:55)

  Augustus 2018
  Leuke B&B van Ciska en Walter op een oude boerderij. We werden hier vriendelijk ontvangen. Ligt in een mooie omgeving. B&B was schoon met goede bedden, goede douche en wc. Op kamer. Gezellige woonkamer. Ook kan je nog in de tuin zitten. In de ochtend kan je nog genieten van een heerlijk ontbijt.
  Karin

In verband met vernieuwde website zijn de reviews van voor februari 2018 te vinden op:

 

https://www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast-nl/vriescheloo/bed-and-breakfast-diedeldaintjen/9051/